Ingredienser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader varmluft (eller 200 grader utan varmluft).
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst och rör sedan ner det smälta smöret och mjölken.
Hacka Macadamianötterna grovt, blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. Tillsätt därefter nötterna och blanda väl.
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt (detta hjälper muffinsen att få en finare form, men kan naturligtvis väljas bort).
Fyll formarna till häften, sätt ner ca 3 hallon i mitten av formen och fyll på till 3/4-delar av muffinsformen är fylld (muffinsen reser sig i ugnen vilket gör att för mycket smet i formen får det att svämma över).
Grädda sedan muffinsen i mitten av ugnen cirka 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti (använd en sticka för att testa om de är klara, det ska inte vara någon smet kvar på stickan).