Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Malaco Gott & Blandat - Sveriges favoritgodisblandning

Malaco Gott & Blandat lanserades år 1979 och blev snabbt en godisfavorit som uppskattas av hela familjen. Idag är Gott & Blandat en av Malacos mest populära produkter. Namnet Malaco Gott & Blandat kommer från tiden då innehållet i påsen kunde variera beroende på vad som hade producerats i godisfabriken just vid tillfället. Med tiden blev Malaco Gott & Blandat så pass populär bland konsumenterna så att man såg till att det såklart alltid var samma sorts godismix i påsen, även om blandningsförhållandet fortfarande kunde variera.

Gott & Blandat är en godispåse som kommer i olika storlekar och är enkel att ha med sig. Gott & Blandat passar som lördagsgodis, på bilfärden eller när man vill ha försmak på lördagen mitt i veckan. Originalpåsens innehåll består av populärt vingummi i olika fruktiga smaker, saltlakrits och den kända revolverlakritsen. Det mixade godisinnehållet gör påsen till en solklar familjefavorit som har etablerat sig som en klassisker för många. Malaco Gott & Blandat Original har följts av flera nya produkter med olika smaker och blandningar. Idag finns det ett stort och varierat utbud av Gott & Blandat-produkter med söta, sura, syrliga och salta smaker. Det finns helt enkelt något för alla!

Vilken Gott & Blandat är din favorit?

Gott & Blandats historia

Här kan du läsa mer om Gott & Blandats historia

Läs mer
Malaco

1934

Malaco grundades år 1934 och blev då Sveriges första lakritsföretag. Idag producerar Malaco godisfavoriter som Gott & Blandat och Djungelvrål.
Gott & Blandat

1979

Konsumentfavoriten Gott & Blandat kommer från att innehållet i påsen kunde variera beroende på vad som hade producerats i fabriken vid tillfället.
Gott & Blandat

2021

Gott & Blandat Äkta Fruktgodis är ett innovativt koncept som lanserades 2021 och då för första gången någonsin kunde presentera ett godis med hela 50
Läs mer

Har du några frågor?

Se våra vanligaste frågor och svar

Läs mer