Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Nutisal. Förvänta dig mer.

Nutisal drivs av nyfikenhet och innovation, samtidigt som vi har en passion för att alltid göra saker bättre. Vårt arv och vårt hantverk finns med oss hela vägen ner till varje nöt och blandning. Idag har vi ett brett sortiment fyllt av olika kryddor och nötblandningar.

Det som driver oss framåt är att vi vill skapa magiska upplevelser för alla sinnen - från doften, crunchen och strukturen till den delikat balanserade smaken.  Nutisals historiska arv sträcker sig hela vägen tillbaka till 1948 då grundaren Moussa Rifai öppnade sin allra första butik i Libanon, Beirut. Butiken var endast 6 kvadratmeter stor, men rymde allt man kan tänka sig inom nötter. Idag verkar Nutisal internationellt och är en del av Cloetta-koncernen. Det som Nutisal lyckats med är att modernisera 500-årig kunskap om hur man rostar och kryddar nötter och kärnor för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vad är utmärkande för Nutisals nötter?

Det faktum att Nutisals nötter torrostas för med sig en mängd fördelar. Bland annat bevaras och förbättras den naturliga nötsmaken och aromen vid torrostning. Nötterna blir dessutom krispigare än vid fritering och deras hälsosamma naturliga ingredienser bibehålls även efter tillagning.

Nutisal genomsyras av en stor kärlek och passion för att få fram det bästa ur nöten genom hela processen. Det sker bland annat genom nedanstående moment:

* Urvalet av nötter sker noggrant med fokus på kvalitet, smak och storlek.

* Rostningen av nötterna sker med ett stort hantverk och lång kunskap som grund.

* Smaksättningen testas och varieras tills vi uppnått perfektion.

Sammanfattningsvis är Nutisal det perfekta valet för dig, vare sig du vill njuta av våra nötter på egen hand eller tillsammans med vänner. Nutisal erbjuder helt enkelt bättre nötter för den som förväntar sig mer.

Visste du att...

Nutisals första nötter torrostades i en liten butik i Libanon av grundaren Moussa Rifai redan år 1948.

Nutisal

Har du några frågor?

Se våra vanligaste frågor och svar

Läs mer