Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Läkerol Strawberry

Läkerol Strawberry
8.2.2024

Sommar i en liten ask! Läkerols senaste nyhet är söt och fräsch på samma gång och förgyller dagarna med sin goda smak och uppfräschande känsla. Pastillen är som vanligt sockerfri, vegansk och innehåller endast naturliga färger och aromer.

– Det är med stor glädje vi nu introducerar Läkerol Strawberry, smaksensationen som för tankarna till varma sommardagar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en pastill som inte bara smakar fantastiskt utan som också är anpassad för dagens hälsomedvetna konsument, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Läkerol Strawberry finns tillgänglig i en smidig 25 grams förpackning, idealisk att ha med sig i fickan, på jobbet eller i handväskan. Den lanseras i tre olika storlekar: singelpack, dubbelpack och Big Pack (75 g). Njut av den uppfriskande smaken av sommar hela året med den välsmakande nyheten Läkerol Strawberry!

Mer information
Vill du veta mer om Läkerol Strawberry är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta, via e-mail fia.rasmusson@cloetta.se.