Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Det är lördag hela veckan hos Malaco!

Malaco är ett välkänt varumärke på den svenska marknaden, som med sitt godis gör det möjligt för lördag hela veckan. Med ett sortiment av godispåsar och stycksaker som passar alla oavsett smak eller ålder. Malacos sortiment består av många älskade klassisker och inkluderar smaker såsom surt, salt och sött. Det breda sortimentet gör att det finns något för alla, stora som små. Det finns allt från lördagspatrullen för de minsta i familjen till Allsorts lakritskonfekt för mer mogna smaker. Sortimentet uppdateras ständigt med nya produkter och smaker samtidigt som de välkända favoriterna är här för att stanna.

Njut av klassiskt Malaco-godis såsom Gott & Blandat, Fizzypop, PimPim eller varför inte Djungelvrål. Godiset från Malaco förpackas i påsar, askar eller stycksaker, vilket gör det till ett smidigt godis som är lätt att ha med. Malaco passar perfekt som lördagsgodis, på bilfärden eller varför inte på bion. Vilket Malaco-godis är din favorit?

Malacos historia

Det är lördag hela veckan hos Malaco!

Läs mer
Malaco

1934

Malaco grundades år 1934 och blev då Sveriges första lakritsföretag. Idag producerar Malaco godisfavoriter som Gott & Blandat och Djungelvrål.
Gott & Blandat

1979

Konsumentfavoriten Gott & Blandat kommer från att innehållet i påsen kunde variera beroende på vad som hade producerats i fabriken vid tillfället.
Djungelvrål

1982

Det älskade lakritsgodiset Djungelvrål lanseras.
Läs mer

Visste du att...

Malaco kommer från de inledande bokstäverna i Malmö Lakrits Compani och grundades redan år 1934 som Sveriges första lakritstillverkare?

Malaco - Sveriges första lakritstillverkare

Har du några frågor?

Se våra vanligaste frågor och svar

Läs mer