Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Polly - omöjligt att bara ta en...

Polly är härligt sega skumtoppar dragerade med en ljuvlig chokladsmak. Kombinationen av den sega insidan och smaken av choklad, gör Polly så mumsigt att det är omöjligt att bara ta en. Polly har varit en svensk favorit sedan år 1965 och det är klassikerna Polly Original och Polly Milkchoco som är grunden i sortimentet. För att utveckla en dragérad produkt prövade man att dragéra det man redan var bra på, nämligen smaksatt skum.

Försöket med chokladdragerade skumtoppar blev bra, produkterna smakade väldigt gott och hade en härligt seg konsistens – Polly helt enkelt. De ljusa Polly-kulorna i Polly Original har två olika smaker, arrak och smörkola medan de mörka kulorna har en smak av vanilj. Polly Milkchoco innehåller endast de ljus Polly-kulorna med smak av arrak och smörkola. Det är runt skålen med Polly som festen är. Polly trivs, som du säkert redan vet, bäst i goda vänners sällskap.

Men det mumsiga godiset passar även utmärkt vid andra tillfällen såsom till helgmyset framför tvn, i bilen, när man behöver fylla på med energi eller när man är extra sötsugen. Utvecklingen med den svenska klassikern fortsätter och skumtopparna finns idag i flera olika smaker och storlekar - Det finns en smak för alla!

Överraska familjen eller vännerna med en påse Polly och de kommer inte bli besvikna! Polly – omöjligt att bara ta en!

Visste du att...

Polly har varit en älskad svensk klassisker sedan 1965.

Polly

Har du några frågor?

Se våra vanligaste frågor och svar

Läs mer