Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Syfte & värderingar

Cloettas syfte, ”We believe in the Power of True Joy” innebär att vi vill sätta guldkant på tillvaron hos våra konsumenter och ge dem den där extra glädjen som förgyller stunderna i vardagen.

Vi erbjuder starka och folkkära varumärken och ett brett utbud av lösviktsgodis. Som en del av Cloetta blir du därmed delaktig i en innovativ och hållbar livsmedelskedja där konsumenterna är i centrum.

På Cloetta har vi ett starkt fokus på våra fyra värderingar som är vägledande i sättet att arbeta och agera, både internt och externt. Dessa värderingar är Focus, Passion, Teamplay and Pride.

Focus
Vi prioriterar det som är relevant och bäst för våra konsumenter och för Cloetta. Vi håller det enkelt med tydliga mål och ett åtagande att leverera det vi lovar.

Passion
Vi vågar drömma stort, har kul och ser utmaningar som möjligheter. Med positiv energi lär, förbättras och lyckas vi – allt för att säkra den bästa konsumentupplevelsen.

Teamplay
Som ”One Cloetta” arbetar vi tillsammans och tar ömsesidigt ägandeskap för att nå våra gemensamma mål. Vi gör varandra bättre, grundat på tillit och respekt.

Pride
Vi visar att vi är stolta över den sanna glädje vi tillför i våra konsumenters liv. Vi är stolta över vår egen insats, uppmärksammar andras goda arbete och firar framgång.

Meista Visio missio arvot_herobanner