Sökresultat 

Rösta på din Juleskum-favorit!

Under hösten ger vi alla Juleskum-älskare chansen att utse 2019 års smak och samtidigt vinna presentkort på Idre Fjäll! Gå in och rösta på din favorit redan idag!

Vinn bilen!

Nu har du chansen att tävla om tre Opel ADAM! Lägg upp en bild på din godaste bilstund och använd hashtag #vinnbilen på Instagram.

Efterfrågad favorit och en vinnande kombo!

Den omtyckta sötlakritsen från Gott & Blandat Original finns äntligen i en egen påse tillsammans med godisbitar med smak av hallon. En riktigt god kombination!

Peppa med en Kexchoklad!

Under hösten hittar du Sveriges godaste mellanmål med ny tillfällig design i form av peppande budskap på förpackningen istället för Kexchoklad. Ta tillfället i akt att stötta och sprida positiv energi till din omgivning med åtta olika budskap, som till exempel "Vilken hjälte!", "Grymt jobbat!" och "Du är bäst!". Bästa starten på en aktiv höst!

Kick i ny spännande smak av salt och karamellkola

Kick med sin välkända lakritsfudge är en älskad favorit för alla lakritsälskare. Med Kick Sea Salt Caramel erbjuds nu en saltare variant av Kick – perfekt att ha tillhands när man är sugen på något gott, både när man är på språng och annars.

Sommarens grillkampanj med Ahlgrens bilar och Nutisal är här!

Nu kan du tävla i utvalda butiker om att vinna en lyxig grill från Weber. Vi tävlar ut tio stycken grillar lagom till semestern. Dessutom hittar du smarriga recept med Ahlgrens bilar och Nutisal i vår receptfolder. Recepten är framtagna av kocken Marie Skogström.

Tävla och vinn Kexchoklad kickbike

I vårens kampanj har du chansen att vinna en unik Kexchoklad kickbike från Stiga. Du hittar tävlingsinformation och kupong i din butik. Lycka till!

Malaco Halloween Mix - favorit i repris!

Lagom till Halloween hittar du fjolårets succé Malaco Halloween Mix i din butik. Med blodiga fingrar, dödskallar, råttor, fladdermöss och pumpor i klassiska godissmaker sitter du säkert när det knackar på dörren. Om du inte hinner äta upp påsen själv, förstås…

Juleskum Lingon – julens favorit i ny smak

26 Juleskum-nissar per person och år! Cloettas Juleskum har verkligen en stor plats i svenskarnas hjärtan. Varje år kommer också en speciell årgångssmak – i år med smak av fräscha lingon.

Har du testat våra goda nötmixer Sporty Mix & Natural Mix?

Mixerna är osaltade och består av nötter, bär och fröer. Passar den medvetne konsumenten som vill ha ett mättande och näringsrikt mellanmål.

Nutisal Salad Mix och Yogurt Mix

Goda och krispiga nöt- och frömixer som passar bra som topping till din sallad eller yoghurt. Ger en bättre mättnadskänsla och extra crunch!

Tävla om sommarens hetaste grill!

Grillsäsongen är här och vi passar på att tävla ut en grill av modellen Weber Spirit E-310 Classic runtom i landets butiker. Du hittar tävlingsinformation i din dagligvarubutik tillsammans med sommarens bästa grillsnacks; Nutisals torrostade nötter & Ahlgrens Grillbilar. Lycka till!

2 goda smaker – 1 påse!

Nu lanserar vi YUP Mix med två populära smaker i samma påse. Testa härligt goda Salty Caramel tillsammans med Salmiak. Två favoriter i samma påse! Ett måste för lakritsälskaren.

Vinn snyggaste takboxen!

Fram till den 14 juni har du chansen att tävla och vinna en kexrutig takbox. Du hittar tävlingsinformation och kupong i din dagligvarubutik. Lycka till!

God Påsk önskar Cloetta

Det mest omtyckta påskgodiset kommer från Cloetta! Inget påskfirande blir komplett utan älskade Cloetta Påskeskum, Cloetta Dragé Egg eller varför inte Cloettas färdiga Påskägg? Missa inte heller Polly Påsk som gjort succé och nu är tillbaka för tredje året i rad.

Let’s Talk gör succé – har fått mer än 25 000 människor att träna svenska

Läkerols språkträningsapp Let’s Talk har fått ett stort genomslag i Sverige. Mer än 25 000 personer har laddat ner appen sedan lanseringen den 5 september och tränar nu regelbundet svenska ihop via sina mobiltelefoner. Just nu ökar antalet användare med omkring 1 000 personer om dagen.

Gröt och tomte i ett, nu är julen komplett!

2016 är året då Cloetta Juleskum satsar på en smak som är en riktig klassiker på julbordet och som vi alla förknippar med jul. Det är nämligen tomtegröt med härliga smaker av kanel och vanilj som har inspirerat till årets årgångsskum – Juleskum Tomtegröt & Kanel.

Malaco Gott&blandat Fruktsallad

Äntligen! Nu utökar Gott&blandat godisfamiljen med en ny läcker blandning. 

Läkerol YUP Melon Sour

En uppfriskande och fräsch nyhet från Läkerol YUP med smak av melon. En mjuk sockerfri pastill, sötad med stevia och strödd med sursandad xylitol som får din mun att vattnas.

Läkerol Ginger Lime

Vi presenterar årets smak: Ginger Lime. Med en värmande smak av ingefära och uppfriskande lime blir detta en solklar favorit i vår!

Malaco Snöre i ny läskande smak

Malacos klassiska godissnören är en favorit bland både barn och vuxna. Nu växer sortimentet med en läskande god smak av Cola! Påsen rymmer många, långa och härliga meter snöre….

Cloetta öppnar e-handel

Nu lanserar vi vår egen butik online: Cloettashop.se! Här finns möjlighet att beställa unika produkter från våra mest älskade varumärken. Sortimentet kommer att växa under det kommande året och ambitionen är att erbjuda roliga och attraktiva produkter som inte går att hitta någon annanstans.

Ahlgrens bilar blir raggarbilar!

Under hösten kommer Sveriges mest köpta godis Ahlgrens bilar att bjuda upp till flirt – Ahlgrens bilar blir Ahlgrens raggarbilar! Det är likadana bilar i påsen som i det älskade Originalet, bara med lite mer glimten i ögat.

Gott&blandat utökar familjen med en ny efterfrågad godisblandning

Gott&blandat Supersalt – en perfekt mix av ditt supersalta favoritgodis! Påsen innehåller bland annat de älskade favoriterna Djungelvrål och Salmiakbalkar.

Läkerol YUP Cola Sour

Läkerol YUP Cola Sour, en god och fräsch nyhet som får din mun att vattnas. En mjuk sockerfri pastill med smak av cola, strödda med sursandad xylitol. Oemotståndligt god! 

Ditt favoritgodis i portionsförpackning!

Sveriges mest älskade godis från Ahlgrens bilar, Gott&blandat samt Polly kommer i nytt förpackningsformat. 

Klassiska godisfavoriter i Malacos småpåsar

Vi välkomnar två nya favoriter i Malacos småpåsefamilj – Colaflaskor och Salt sill. Våra mest uppskattade smaker inom lösviktsgodis!

Vinn 100 000 kr!

Köp en Polly och leta efter en guldkod i påsen. Har du tur och hittar en guldkod i påsen kan du vara med och tävla med din kod genom att motivera varför du ska bli den som får shoppa med Polly.

Torrostade nötter får nytt utseende!

Nu har våra Nutisal-produkter fått ett nytt utseende på förpackningen, som gör det enklare för dig att hitta din favorit. Med den nya designen vill vi lyfta fram variationen i våra olika mixer, kvalitén på våra nötter och framförallt förtydliga att våra produkter är torrostade.

Läkerol Eucalyptus Big Pack

Äntligen är den här! Med samma goda och uppfräschande smak men i en storartad ask presenterar vi Läkerol Eucalyptus Big Pack. Den rymmer tre vanliga askar och är perfekt att ha i bilen, på jobbet eller hemma. Nu varar din ask ännu längre!

En STOR godisnyhet från Gott&blandat!

Nu finns våra mest populära Gott & blandat-smaker även i en stor familjepåse som räcker till hela familjen. Perfekt till fredags- eller lördagsmyset! Påsarna innehåller 400 gram och finns i smakerna Original, Familie GUF och Favoritmix.