Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Nyheter

Alla
Ahlgrens Bilar
Tävla & vinn en årsförbrukning av Ahlgrens Bilar!

Besök Ahlgrens Bilar-Gondolen på Liseberg under v.30 - v.33 och tävla om en årsförbrukning av Ahlgrens Bilar. Under perioden utses en vinnare varje vecka!

Bild artikel
🍬🍭 Vill du sprida godisglädje på ditt företag?

Var med och tävla om godis till dina kollegor med byCloetta!

DELTA I SOMMARENS GLASSIGASTE TÄVLING!

För att fira att Fizzypop glassen nu finns hos Hemglass kommer vi att tävla ut 5 stycken presentkort till ett värde av 1000 kronor styck, som du kan handla för hos hemglassbilen! ✨

Kexchoklad
TÄVLA & VINN EN LUFTMADRASS FRÅN KEXCHOKALD!

Var med och delta i sommarens härligaste tävling och få chansen att vinna en unik luftmadrass från Kexchoklad.

Kampanjer
Nyheter Läkerol
Njut av smaken av sommar med Läkerols nyheter: YUP Sour Watermelon och Dents Raspberry Salmiak

YUP Sour Watermelon är en pastill som med sin läskande vattenmelonsmak och sitt sötsyrliga strössel för tankarna till varma sommardagar. Läkerol Dents Raspberry Salmiak är en banbrytande produkt som förenar funktion och smak på ett exceptionellt sätt, med den klassiska smakkombinationen hallon och salmiak. 

Cloetta
Information avseende potentiell kvalitetsavvikelse

Cloetta kan bekräfta att vi har mottagit ett begränsat antal batcher av en råvara för chokladtillverkning från en långvarig leverantör, vilken innehåller spår av ett ämne som inte går i linje med våra strikta kvalitetskrav. Råvaran används ofta inom livsmedelsindustrin. När vi fick informationen för över en månad sedan blockerade vi omedelbart misstänkt påverkade produkter på vårt lager. Vår bedömning är att inga produkter som finns eller har funnits i butik ska vara påverkade.

Cloettaburken
Nu släpper Cloetta en begränsad utgåva av sin klassiska godisburk!

Som en hyllning till sin historia och tradition av att designa plåtburkar, eftertraktade av samlare över hela landet, släpper Cloetta nu en begränsad utgåva - smyckad med illustrationer på några av Cloettas mest älskade godisklassiker. En närmare titt på burken avslöjar godissorterna, vilket gör den till en nostalgisk resa genom Cloettas unika historia och uppskattade smaker.

Malaco-fjärilen
Malaco försöker kuppa in en deltagare i Masked Singer

Den 22 mars är det premiär för Masked Singer - och samtidigt börjar historien om Fjärilen, Malacos logo och maskot, och dess försök att komma med i programmet. I en serie avsnitt på sociala medier får vi följa Malaco-fjärilen när den försöker övertyga allt och alla om att han är den ultimata deltagaren för Masked Singer.

Kampanjer
Malaco Strimler
Nu presenterar vi nyheten Malaco Strimler i smakerna tutti frutti & jordgubb!

Här kommer en god nyhet för både små och stora godisfantaster. Dessa syrliga godisstrimlor i smakerna tutti frutti och jordgubb är veganska, palmoljefria och utan artificiella färgämnen, vilket gör dem till ett bra alternativ för den som vill njuta av något riktigt gott!

Polly Tropical
Som en paradisö i en påse! Smaksensationen Polly Tropical är här.

Nu lanseras Polly Tropical, en tropisk mix av härligt sega skumtoppar med smak av persika, passionsfrukt och apelsin. Kombinationen av Pollys klassiska sega konsistens och den krämiga smaken av choklad gör det omöjligt att bara ta en.

Läkerol Strawberry
Läkerol Strawberry

Sommar i en liten ask! Läkerols senaste nyhet är söt och fräsch på samma gång och förgyller dagarna med sin goda smak och uppfräschande känsla. Pastillen är som vanligt sockerfri, vegansk och innehåller endast naturliga färger och aromer.

KampanjerProduktlanseringarVarumärken
Malaco Gott & Blandat Juicy Giants
Malaco Gott & Blandat Juicy Giants

Glöm lagom, här kommer Gott & Blandat Juicy Giants! En mixpåse med sötsyrligt sockrade vingummi i större storlek och med saftig fruktsmak – helt veganska, palmoljefria och utan artificiella färgämnen.

KampanjerProduktlanseringarVarumärken

Sida 1 av 3