Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Nyheter

Alla
Plopp och Polly
Vinn idolbiljetter med Polly & Plopp

Vi på Polly och Plopp är stolta huvudsponsorer till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

Nutisal
Tävla med Nutisal och vinn en lyxig spahelg!

Nu har du möjlighet att vinna ett lyxigt spabesök för dig och någon du gillar på ett av Sveriges härligaste spahotell; Ellery Beach house, Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad. I vinsten ingår spabesök med en (1) övernattning, fantastisk 3-rättersmiddag och härlig frukostbuffé.

Kampanjer
Polly Juleskum

Polly Juleskum erbjuder chokladälskare och godisentusiaster det bästa av två världar när de tidlösa favoriterna Polly och Juleskum förenas i en helt ny spännande smakkombination.

Läkerol Triple Treat Mix

Nyheten Triple Treat Mix från Läkerol är den perfekta mixen av fruktiga, fräscha och moderna smaker som uppskattas av de yngre. I asken, som rymmer hela 75 gram, hittar du de populära Läkerol-smakerna Lemon, Strawberry Lime och Raspberry & Licorice. Den perfekta blandningen av sött, syrligt och salt i en färgsprakande design!

Tupla Crispy Puffs
Tupla Crispy Puffs

Tupla Crispy Puffs – En unik nyhet med fyllda krispiga puffar

Juleskum
Årets nyheter från Juleskum

Håll i dig för här kommer nyheterna som alla Juleskumsfantaster längtat efter! Varje år spekuleras det redan under sommaren om vilken som blir årets smak, och nu kan vi berätta att det är Juleskum Banana Caramel som intar godishyllorna. Dessutom får den sällskap av Chokladdoppat Juleskum som gör återkomst med ett nytt härligt recept.

ProduktlanseringarVarumärken
Center Sea Salt Caramel
Center Sea Salt Caramel

Nu lanserar vi en god nyhet – Center Sea Salt Caramel. Den klassiska Center-rullen med härlig toffeefyllning och med smak av havssalt!

Ahlgrens lakritsdäck
Ahlgrens Lakritsdäck – efterlängtad favorit!

Ahlgrens Lakritsdäck lanserades första gången 2003 i samband med Ahlgrens bilars 50-årsjubileum och blev snabbt en omtyckt klassiker i godishyllan. Nu gör påsen efterlängtad återkomst till dagligvaruhandeln när Ahlgrens bilar firar 70 år.

Tupla
Två läckra chokladnyheter i hyllan!

Tuplas sortiment i Sverige, som tidigare bestått av Tupla Kingsize, växer nu med de två utsökta nyheterna Tupla Double Layer White Nougat och Tupla Maxi

Gott & Blandat
Nyhet från Gott & Blandat: Äkta Fruktgodis Fruktmix

Vi välkomnar en god nyhet från Gott & Blandat-familjen: Äkta Fruktgodis Fruktmix - fylld av nya spännande smakkombinationer.

Kexchoklad – ett givet inslag i de svenska fjällen

Nu är Kexchoklad i full gång med både en ny ort och en ny aktivering i de svenska fjällen! Den klassiska Kexchokladjakten kommer givetvis att fortsätta i Sälen, men nytt för i år är att vi nu finns i Åre med både Kexchokladjakten och nyheten Kexchoklad Åre Challenge. Deltagarna kan vinna fina priser på samtliga Kexchoklad-stationer och träffa representanter som gör vistelsen i fjällen lite mer ”Kexig”!

Sprid peppande budskap med Kexchoklad!

I sommar kan du sprida uppmuntrande budskap till dina nära och kära när Kexchoklads succékampanj kommer tillbaka!

Sida 1 av 2