Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Nyheter

Alla
Malaco-fjärilen
Malaco försöker kuppa in en deltagare i Masked Singer

Den 22 mars är det premiär för Masked Singer - och samtidigt börjar historien om Fjärilen, Malacos logo och maskot, och dess försök att komma med i programmet. I en serie avsnitt på sociala medier får vi följa Malaco-fjärilen när den försöker övertyga allt och alla om att han är den ultimata deltagaren för Masked Singer.

Kampanjer
Malaco Strimler
Nu presenterar vi nyheten Malaco Strimler i smakerna tutti frutti & jordgubb!

Här kommer en god nyhet för både små och stora godisfantaster. Dessa syrliga godisstrimlor i smakerna tutti frutti och jordgubb är veganska, palmoljefria och utan artificiella färgämnen, vilket gör dem till ett bra alternativ för den som vill njuta av något riktigt gott!

Polly Tropical
Som en paradisö i en påse! Smaksensationen Polly Tropical är här.

Nu lanseras Polly Tropical, en tropisk mix av härligt sega skumtoppar med smak av persika, passionsfrukt och apelsin. Kombinationen av Pollys klassiska sega konsistens och den krämiga smaken av choklad gör det omöjligt att bara ta en.

Läkerol Strawberry
Läkerol Strawberry

Sommar i en liten ask! Läkerols senaste nyhet är söt och fräsch på samma gång och förgyller dagarna med sin goda smak och uppfräschande känsla. Pastillen är som vanligt sockerfri, vegansk och innehåller endast naturliga färger och aromer.

KampanjerProduktlanseringarVarumärken
Malaco Gott & Blandat Juicy Giants
Malaco Gott & Blandat Juicy Giants

Glöm lagom, här kommer Gott & Blandat Juicy Giants! En mixpåse med sötsyrligt sockrade vingummi i större storlek och med saftig fruktsmak – helt veganska, palmoljefria och utan artificiella färgämnen.

KampanjerProduktlanseringarVarumärken
Juleskum & Haymarket
Tävla med Juleskum och vinn en hotellnatt för två!

Var med och tävla om en julig vistelse för två på det mysiga hotellet Haymarket i Stockholm.

KampanjerVarumärken
Juleskum
Vinn en Juleskumströja

Tävla och vinn en Juleskumströja genom att gilla vårt inlägg på Instagram och berätta när du hade använt din Juleskumströja. Du har chans att vinna en Juleskumströja, värde 499 kr! Lycka till!

Skåne Stadsmission
Cloetta & Skåne Stadsmission samarbetar för en godare framtid

Tillsammans med Skåne Stadsmission, en professionell organisation som fokuserar på att hjälpa utsatta människor i samhället, har Cloetta tagit ett viktigt steg mot att minska matsvinnet inom hela produktionskedjan. Under flera år har Cloetta samarbetat med Skåne Stadsmission och Cloettas produkter var bland de första som stod på hyllorna när Matmissionen i Malmö öppnande sina dörrar 2021.

Idol Polly
Tävla på TikTok med Polly och vinn finalbiljetter!

Vi på Polly är stolt huvudsponsor till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

Kexchoklad takbox
Vinn takbox med Kexchoklad!

Tävla och vinn en takbox från Kexchoklad genom att kommentera på inlägget på cloetta_kexchoklad Instagram. Skriv vad du vill fylla din Kexchokladtakbox med och vilka två personer du vill ha med dig i bilen. Du har chans att vinna en takbox, värde 4500 kr! Lycka till!

Idol Polly & Plopp
Vinn idolbiljetter med Polly & Plopp

Vi på Polly och Plopp är stolta huvudsponsorer till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

Nutisal
Tävla med Nutisal och vinn en lyxig spahelg!

Nu har du möjlighet att vinna ett lyxigt spabesök för dig och någon du gillar på ett av Sveriges härligaste spahotell; Ellery Beach house, Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad. I vinsten ingår spabesök med en (1) övernattning, fantastisk 3-rättersmiddag och härlig frukostbuffé.

Kampanjer

Sida 1 av 2