Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Nyheter

Alla
Juleskum & Haymarket
Tävla med Juleskum och vinn en hotellnatt för två!

Var med och tävla om en julig vistelse för två på det mysiga hotellet Haymarket i Stockholm.

KampanjerVarumärken
Juleskum
Vinn en Juleskumströja

Tävla och vinn en Juleskumströja genom att gilla vårt inlägg på Instagram och berätta när du hade använt din Juleskumströja. Du har chans att vinna en Juleskumströja, värde 499 kr! Lycka till!

Skåne Stadsmission
Cloetta & Skåne Stadsmission samarbetar för en godare framtid

Tillsammans med Skåne Stadsmission, en professionell organisation som fokuserar på att hjälpa utsatta människor i samhället, har Cloetta tagit ett viktigt steg mot att minska matsvinnet inom hela produktionskedjan. Under flera år har Cloetta samarbetat med Skåne Stadsmission och Cloettas produkter var bland de första som stod på hyllorna när Matmissionen i Malmö öppnande sina dörrar 2021.

Idol Polly
Tävla på TikTok med Polly och vinn finalbiljetter!

Vi på Polly är stolt huvudsponsor till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

Kexchoklad takbox
Vinn takbox med Kexchoklad!

Tävla och vinn en takbox från Kexchoklad genom att kommentera på inlägget på cloetta_kexchoklad Instagram. Skriv vad du vill fylla din Kexchokladtakbox med och vilka två personer du vill ha med dig i bilen. Du har chans att vinna en takbox, värde 4500 kr! Lycka till!

Idol Polly & Plopp
Vinn idolbiljetter med Polly & Plopp

Vi på Polly och Plopp är stolta huvudsponsorer till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

Nutisal
Tävla med Nutisal och vinn en lyxig spahelg!

Nu har du möjlighet att vinna ett lyxigt spabesök för dig och någon du gillar på ett av Sveriges härligaste spahotell; Ellery Beach house, Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad. I vinsten ingår spabesök med en (1) övernattning, fantastisk 3-rättersmiddag och härlig frukostbuffé.

Kampanjer
Polly Juleskum

Polly Juleskum erbjuder chokladälskare och godisentusiaster det bästa av två världar när de tidlösa favoriterna Polly och Juleskum förenas i en helt ny spännande smakkombination.

Läkerol Triple Treat Mix

Nyheten Triple Treat Mix från Läkerol är den perfekta mixen av fruktiga, fräscha och moderna smaker som uppskattas av de yngre. I asken, som rymmer hela 75 gram, hittar du de populära Läkerol-smakerna Lemon, Strawberry Lime och Raspberry & Licorice. Den perfekta blandningen av sött, syrligt och salt i en färgsprakande design!

Tupla Crispy Puffs
Tupla Crispy Puffs

Tupla Crispy Puffs – En unik nyhet med fyllda krispiga puffar

Juleskum
Årets nyheter från Juleskum

Håll i dig för här kommer nyheterna som alla Juleskumsfantaster längtat efter! Varje år spekuleras det redan under sommaren om vilken som blir årets smak, och nu kan vi berätta att det är Juleskum Banana Caramel som intar godishyllorna. Dessutom får den sällskap av Chokladdoppat Juleskum som gör återkomst med ett nytt härligt recept.

ProduktlanseringarVarumärken
Center Sea Salt Caramel
Center Sea Salt Caramel

Nu lanserar vi en god nyhet – Center Sea Salt Caramel. Den klassiska Center-rullen med härlig toffeefyllning och med smak av havssalt!

Sida 1 av 2