Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Cloettas butik i Ljungsbro

Välkommen till vår butik i Ljungsbro, strax utanför Linköping. Här hittar du ett fullt sortiment av Cloettas alla goda och folkkära produkter.

Butiken ligger i anslutning till Cloettas fabrik i Ljungsbro som byggdes 1901 av bröderna Cloetta. I över hundra år har här producerats tusentals ton av svenskarnas mest älskade godisvarumärken såsom Kexchoklad, Polly, Sportlunch, Ahlgrens Bilar och många fler.

Följ oss gärna på Facebook (Cloettas butiker) och Instagram (Cloettabutiken), för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden och allt som händer i butiken.

Vid större sällskap, exempelvis bussresor, vänligen kontakta butiken i förväg på telefonnummer 013-285 375.

Vår mailadress är butiken@cloetta.se.
Besöksadressen är Hjalmar Svenfelts väg i Ljungsbro.

Öppettider

  • Måndag-fredag
    kl 10-18
  • Lördag
    kl 10-15

(Under vecka 28-32 har vi även öppet kl 10-15 på söndagar. Helgdagar och helgaftnar är butiken stängd, med undantag för Trettondagsafton, Påskafton, Valborgsmässoafton och Alla Helgons dag då vi har öppet som vanligt. Förändringar i öppettiderna kan förekomma.)

Godisglädje för företag – ByCloetta.se

Vill du som företagare visa uppskattning till dina kunder och medarbetare? Då är du varmt välkommen till By Cloettas B2B-butik där du kan beställa godsaker från Cloettas mest älskade varumärken.

Det är ett enkelt sätt att sprida glädje på kontoret, på konferensen eller på företagseventet. På bycloetta.se kan du se hela det välsmakande sortimentet.