Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

By Cloetta Malmö

Mitt på Malmös gågata hittar du vår fina konceptbutik, belägen i anslutning till Cloettas kontor. I den här butiken vill vi ge alla godisälskare en godisupplevelse utöver det vanliga!

Här hittar du Cloettas ordinarie sortiment av förpackade produkter och lösviktsgodis, men också unika presentlösningar och förpackningar som inte går att köpa någon annanstans.

 

Du får också möjlighet att lära känna Cloetta som företag och historien bakom våra varumärken och produkter. Kanske vill du få inspiration till ett barnkalas, prova en Cloettaprodukt från en annan marknad eller smaka på en nyhetslansering innan alla andra?

I butiken är det alltid något kul på gång.

På temat ”by Cloetta” uppmärksammar vi olika säsonger och tillfällen där du kan njuta av våra produkter.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram (bycloettamalmo), för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden och allt som händer i butiken.

Malmö

Öppettider

  • Måndag-fredag
    kl 10-18
  • Lördag
    kl 11-17
  • Söndagar
    Stängt

Godisglädje för företag – ByCloetta.se

Vill du som företagare visa uppskattning till dina kunder och medarbetare? Då är du varmt välkommen till By Cloettas B2B-butik där du kan beställa godsaker från Cloettas mest älskade

varumärken. Det är ett enkelt sätt att sprida glädje på kontoret, på konferensen eller på företagseventet. På bycloetta.se kan du se hela det välsmakande sortimentet.

Cloettas butik i Malmö