Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Karriär

Cloetta

Cloetta har ett arv som sträcker sig över 160 år tillbaka i tiden, och företaget genomsyras av stor stolthet över vår historia, våra fantastiska varumärken och vår vilja att ta ansvar och främja en hållbar utveckling inom konfektyrbranschen. Hos Cloetta blir du en del av en gemenskap där vi värderar utvecklingsmöjligheter, mångfald och glädje på arbetsplatsen.

Då vi arbetar inom hela kedjan från idé till konsument är karriärmöjligheterna många, och våra medarbetare finns inom en rad olika funktioner som till exempel produktutveckling, tillverkning, marknad och försäljning.

Cloetta är ett av de ledande konfektyrföretagen i norra Europa och huvudmarknaderna är Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs våra produkter i fler än 50 länder över hela världen. Inom hela Cloetta-koncernen är vi 2 600 medarbetare, och i Sverige är vi cirka 650 medarbetare som arbetar på våra kontor i Malmö och Stockholm samt inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro.

Cloettas syfte, ”We believe in the Power of True Joy” innebär att vi vill förgylla stunderna i vardagen genom att erbjuda riktigt goda produkter som ger människor glädje. Vi har ett brett sortiment av starka och folkkära varumärken samt ett stort utbud av lösviktsgodis. Som en del av Cloetta blir du därmed delaktig i en innovativ och hållbar värdekedja där konsumenterna står i centrum.

Cloetta erbjuder det bästa av två världar: att vara internationellt och samtidigt lokalt. Inom Cloetta finns det därmed många karriärmöjligheter och våra tjänster inom Cloetta koncernen pucliceras på vår gemensamma karriärsida.

Cloettas värderingar

Inom företaget har vi ett starkt fokus på våra fyra värderingar som är vägledande i sättet att arbeta och agera, både internt och externt. Dessa värderingar är Focus, Team play, Passion och Pride.

Focus
Vi prioriterar det som är relevant och bäst för våra konsumenter och för Cloetta. Vi håller det enkelt med tydliga mål och ett åtagande att leverera det vi lovar.

Teamplay
Som ”One Cloetta” arbetar vi tillsammans och tar ömsesidigt ägandeskap för att nå våra gemensamma mål. Vi gör varandra bättre, grundat på tillit och respekt.

Passion
Vi vågar drömma stort, har kul och ser utmaningar som möjligheter. Med positiv energi lär, förbättras och lyckas vi – allt för att säkra den bästa konsumentupplevelsen.

Pride
Vi visar att vi är stolta över den sanna glädje vi tillför i våra konsumenters liv. Vi är stolta över vår insats, uppmärksammar andras goda arbete och firar framgång.