Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Som en paradisö i en påse! Smaksensationen Polly Tropical är här.

Polly Tropical
8.2.2024

Nu lanseras Polly Tropical, en tropisk mix av härligt sega skumtoppar med smak av persika, passionsfrukt och apelsin. Kombinationen av Pollys klassiska sega konsistens och den krämiga smaken av choklad gör det omöjligt att bara ta en.

Vårens nyhet från Polly är en dröm för alla som älskar tropiska smaker. Oavsett om du vill njuta av en ljuvlig stund för dig själv, eller dela smakupplevelsen med familj och vänner är Polly Tropical det självklara valet.

– Det är med stolthet vi presenterar Polly Tropical vars tropiska smaker i kombination med Pollys klassiska sega insida och de krämiga tonerna av choklad blir en succé i varje tugga, säger Brand Manager Sofia Nordenhem.

Polly Tropical finns tillgänglig i dagligvaruhandeln från v.7 och lanseras då i förpackningsstorlekarna 150 och 350 gram. Låt denna tropiska fröjd ge dig och dina nära och kära extra godisglädje i vår!

Mer information
Vill du veta mer om Polly Tropical är du välkommen att höra av dig till Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta via mejl: sofia.nordenhem@cloetta.se.