Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Tävla med Juleskum och vinn en hotellnatt för två!

Juleskum & Haymarket
22.11.2023

Var med och tävla om en julig vistelse för två på det mysiga hotellet Haymarket i Stockholm.

Tävlingsvillkor
Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här. Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en hotellnatt för två på Haymarket i Stockholm.

För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande:
Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande lägger upp ett filminlägg på TikTok på hur hen sprider julstämning med Juleskum och taggar #julstämningmedjuleskum. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 27 november 2023 och pågår till och med den 3 december 2023. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via sociala medier. Om en vinnare inte svarar inom 7 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. TikTok.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.