Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

DELTA I SOMMARENS GLASSIGASTE TÄVLING!

27.5.2024

För att fira att Fizzypop glassen nu finns hos Hemglass kommer vi att tävla ut 5 stycken presentkort till ett värde av 1000 kronor styck, som du kan handla för hos hemglassbilen! ✨

Hur går tävlingen till?
Du tävlar genom att gilla inlägget på Malaco_Sveriges Instagram och tagga en kompis som du gärna vill bjuda på en Fizzypop glass om du vinner!

Tävlingsvillkor
Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är ett presentkort hos Hemglass till ett värde av 1000 kronor. Det är 5 stycken vinnare som kommer att utses. För att delta i tävlingen krävs det att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. En jury på Cloetta Sverige AB utser vinnarna och juryns beslut går ej att överklaga.

Tävlingen pågår till den 14/6 2024. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Valet av vinnarna görs efter att tävlingen är avslutad och de kommer då att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.
Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.