Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Tävla på TikTok med Polly och vinn finalbiljetter!

Idol Polly
5.10.2023

Vi på Polly är stolt huvudsponsor till Idol och vill ge dig möjligheten att vinna biljetter till den stora Idolfinalen i Avicii Arena den 1 december!

| Tävlingen avslutad |

Stort grattis till vinnaren Elsa Wedin!

För att vara med i tävlingen och få chansen att vinna biljetter till Idolfinalen gör du följande:

  1. Lägg upp ditt mest kreativa sätt att få i dig Polly på ditt Tiktok-konto
  2. Tagga #Pollychallenge och #Polly
  3. Följ polly_cloetta på Tiktok

Tävlingen avslutas 31:a oktober 2023 och vi kommer att tävla ut 2 biljetter till 2 lyckliga vinnare!

Lycka till ⭐

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudandet och villkoren noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är 2 stycken biljetter till två lyckliga vinnare. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande lägger upp ett kreativt sätt att få i sig Polly, taggar #Pollychallenge och #Polly samt följer Polly på Tiktok. En jury på Cloetta Sverige AB utser två (2) vinnare. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen pågår till och med den 31 oktober 2023. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via Tiktok. Om en vinnare inte svarar inom 7 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Tiktok.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.