Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Tävla med Nutisal och vinn en lyxig spahelg!

Nutisal
15.9.2023

Nu har du möjlighet att vinna ett lyxigt spabesök för dig och någon du gillar på ett av Sveriges härligaste spahotell; Ellery Beach house, Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad. I vinsten ingår spabesök med en (1) övernattning, fantastisk 3-rättersmiddag och härlig frukostbuffé.

| Tävling avslutad |

Denna tävling är nu avslutad. Stort grattis till vinnarna: @magnus_magima @kungsbrob @kardemumma_gumma

1) Följ Nutisal på Instagram @Nutisalsverige

2) Skriv vilket spa du vill besöka och varför, mest kreativa motiveringen vinner!

3) Tagga den du skulle vilja ha med dig

Värde: 7000kr.

Tävlingen pågår t.o.m 29/10 -23

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB i samarbete med ESS Group. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken värdecheck för två (2) personer till utvalt spahotell, värde ca 7000 kr. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst. Värdecheckarna är giltiga ett (1) år.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande gillar Nutisals inlägg på Instagram, motiverar till vilket spahotell samt varför du vill vinna. Samt taggar vem hen vill ta med sig på spabesöket. Svaret ska publiceras på Instagram. En jury på Cloetta Sverige AB utser tre (3) vinnare, en (1) vinnare till varje spahotell. Dvs en (1) vinnare till Ellery Beach house, en (1) vinnare till Ystad Saltsjöbad, en (1) vinnare till Falkenberg Strandbad. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 4 september 2023 och pågår till och med den 29 okotber 2023. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy