Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Vinn takbox med Kexchoklad!

Kexchoklad takbox
2.10.2023

Tävla och vinn en takbox från Kexchoklad genom att kommentera på inlägget på cloetta_kexchoklad Instagram. Skriv vad du vill fylla din Kexchokladtakbox med och vilka två personer du vill ha med dig i bilen. Du har chans att vinna en takbox, värde 4500 kr! Lycka till!

>> Tävling avslutad <<

Stort grattis till @lohu87 som vann årets takbox!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken takbox till ett värde av 4500 kr styck. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande kommenterar på cloetta_kexchoklad instagraminlägg – ”vad vill du fylla din takbox med” + tagga två personer i inlägget som du vill ha med dig i bilen. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare utifrån kommentarerna på inlägger som man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 2 oktober 2023 och pågår till och med den 30 november 2023. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.