Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Sprid peppande budskap med Kexchoklad!

4.4.2023

I sommar kan du sprida uppmuntrande budskap till dina nära och kära när Kexchoklads succékampanj kommer tillbaka!

”Du är bäst”, ”Du är magisk”, “Heja Heja” och ”Kram på dig” är några av de budskap som kommer att pryda Kexchoklads förpackningar under sommaren 2023.

– Vi har märkt att det finns en stor efterfrågan på våra Kexchoklad med budskapsdesign, vilket är fantastiskt roligt! Det är ett kvitto på att konsumenterna tycker om att visa uppskattning och sprida positiva budskap till sin omgivning. Vi kommer därmed att fortsätta med budskapskampanjen även denna sommar, säger Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta.

Kexchoklad är ett varumärke som ligger många varmt om hjärtat. Det i kombination med de fina budskapen och den goda frasiga chokladen gör det till en extra fin gåva att ge till någon man tycker om.

– Budskapskampanjen finns ute i butik under hela sommaren, så håll utkik och passa på att göra någon extra glad, säger Charlotte.

Mer information
Vill du veta mer om Kexchoklads budskapskampanj är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta, via email till charlotte.hansson@cloetta.se.