Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Njut av smaken av sommar med Läkerols nyheter: YUP Sour Watermelon och Dents Raspberry Salmiak

Nyheter Läkerol
6.5.2024

YUP Sour Watermelon är en pastill som med sin läskande vattenmelonsmak och sitt sötsyrliga strössel för tankarna till varma sommardagar. Läkerol Dents Raspberry Salmiak är en banbrytande produkt som förenar funktion och smak på ett exceptionellt sätt, med den klassiska smakkombinationen hallon och salmiak. 

Nyheterna från Läkerol är mer än bara oemotståndligt goda – de är även sockerfria, veganska och tillverkade med endast naturliga färgämnen och aromer. Läkerol Dents Raspberry Salmiak innehåller dessutom 50 % xylitol, vilket främjar tändernas mineralisering och bidrar till en god tandhälsa. Sveriges Tandläkarförbund stöder användningen av xylitol som huvudsakligt sötningsmedel.

– Det är extra glädjande att vi inte bara presenterar en utan två fantastiska nyheter från Läkerol i sommar. Deras goda egenskaper gör dem till det ultimata tillskottet i vardagen, vare sig du längtar efter något gott och uppfriskande eller strävar efter att ta hand om dig själv och dina tänder lite extra, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Nyheterna från Läkerol finns tillgängliga i dagligvaruhandeln från vecka 20.