Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Kexchoklad – ett givet inslag i de svenska fjällen

4.6.2023

Nu är Kexchoklad i full gång med både en ny ort och en ny aktivering i de svenska fjällen! Den klassiska Kexchokladjakten kommer givetvis att fortsätta i Sälen, men nytt för i år är att vi nu finns i Åre med både Kexchokladjakten och nyheten Kexchoklad Åre Challenge. Deltagarna kan vinna fina priser på samtliga Kexchoklad-stationer och träffa representanter som gör vistelsen i fjällen lite mer ”Kexig”!

– Även säsongen 2022/2023 vill vi välkomna deltagare till den populära Kexchokladjakten, en kombinerad skidorientering och ordjakt som går ut på att leta stora Kexchokladbokstäver i liftsystemet. Och för de som gillar att åka mycket skidor, finns vår nya tävling; Åre Challenge! Med Kexchoklad kan vi sprida en positiv energi i backen som skapar nya minnen för både stora och små, säger Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta.

Vi har laddat upp med Kexchoklad i mängder i våra fina Kexchokladstationer där ni hittar vår underbara personal! Det är dags för en fantastisk säsong tillsammans – Heja Heja och hoppas vi ses i Fjällen!

Mer information
Vill du veta mer om Kexchoklads aktiveringar i vinterperioden är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta, via e-mail charlotte.hansson@cloetta.se eller Carl Abrahamsson, Junior Brand Manager på Cloetta, via e-mail carl.abrahamsson@cloetta.se.