Tryck Enter för att komma till huvudinnehÄllet

🍬🍭 Vill du sprida godisglĂ€dje pĂ„ ditt företag?

Bild artikel
14.6.2024

Var med och tÀvla om godis till dina kollegor med byCloetta!

Hur gÄr tÀvlingen till?
TÀvla genom att följa byCloetta pÄ LinkedIn och kommentera inlÀgget med vilket Cloetta-godis du gillar mest.

TĂ€vlingsvillkor
LĂ€s igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tÀvlingen Àr godis frÄn Cloetta som skickas direkt till företaget som vinner. Det Àr ett företag som kommer att utses som vinnare. För att delta i tÀvlingen krÀvs det att den tÀvlande har fyllt 18 Är vid tÀvlingstillfÀllet och att företaget Àr Svenskt och har ett kontor i Sverige. En jury pÄ Cloetta Sverige AB utser vinnarna och juryns beslut gÄr ej att överklaga.

TÀvlingen pÄgÄr till den 26/6 2024. FullstÀndigt bidrag mÄste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Valet av vinnarna görs efter att tÀvlingen Àr avslutad och de kommer dÄ att bli kontaktade via LinkedIn. Om en vinnare inte svarar inom 7 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rÀtten till vinsten att förfalla och ingen ny vinnare kommer utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förÀndras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet dÀr problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. LinkedIn. AnstÀllda pÄ Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tÀvlingen.

LÀs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vÄr Privacy Policy.