Vinn en grillfest för dig & dina vänner inkl grill med Nutisal!

Tävla och vinn en grillfest + grill från Nutisal genom att gilla vårt inlägg på Instagram samt tagga en person som du vill bjuda på grillfesten. Värde 10.000:- Lycka till! Tack till alla deltagare, vinnaren av grillfesten blev Ted Roos. Stort grattis!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken Grillfest för 15 personer samt grill till ett värde av 10.000 kr. Alkohol ingår inte i vinsten. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande gillar Nutisals grill-inlägg på Instagram samt taggar vem hen vill bjuda på grillfesten. Svaret ska publiceras på Instagram. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 11 april 2022 och pågår till och med den 14 augusti 2022. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.