Tävla om en fin solstol

Tävla om en fin solstol från Ahlgrens bilar, Gott & Blandat, Zoo eller Polly. Lägg upp en bild på din bästa "hemester" och använd hashtagen #hemestergodis på Instagram. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. De mest kreativa bidragen belönas med varsin solstol - lycka till!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är fyra (4) stycken solstolar till ett värde av 299 kr styck. Fyra (4) stycken vinnare vinner varsin (1) solstol. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. 

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sin bästa "hemester" (semester hemma) under hashtagen #hemestergodis på Instagram. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser fyra (4) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 8 juni 2020 och pågår till den 9 augusti 2020. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.