Glassa med Polly & Plopp!

Gillar du att äta choklad och glass? Då är detta är en tävling för dig! Dela en bild på hur du helst äter Polly eller Plopp på Instagram och tagga #PollyPloppglass så har du chans att vinna en vit bakmaskin från Kitchen aid med glasstillbehör till ett värde av 8 500 kr!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till @fialottan71!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken vit bakmaskin från Kitchen aid med glasstillbehör till ett värde av 8 500 kr. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på hur du helst äter Polly eller Plopp från Cloetta på sitt Instagramkonto och använder hashtagen #PollyPloppglass. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser en vinnare utifrån de bilder man finner mest lämpliga. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 26 april 2021 och pågår till den 24 maj 2021. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Vinnaren kommer att bli kontaktad via Instagram. Om vinnaren inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.