Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Vinn en Juleskumströja

Juleskum
7.11.2023

Tävla och vinn en Juleskumströja genom att gilla vårt inlägg på Instagram och berätta när du hade använt din Juleskumströja. Du har chans att vinna en Juleskumströja, värde 499 kr! Lycka till!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) st Juleskumströja till ett värde av 499 kr styck. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande gillar Juleskumsinlägget på Facebook eller Instagram och berättar när hen hade använt sin Juleskumströja. Svaret ska publiceras på Facebook eller Instagram. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 1 november 2023 och pågår till och med den 24 december 2023. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via Instagram eller Facebook. Om en vinnare inte svarar inom 7 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram/Facebook.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.