Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

TÄVLA & VINN EN LUFTMADRASS FRÅN KEXCHOKALD!

Kexchoklad
15.5.2024

Var med och delta i sommarens härligaste tävling och få chansen att vinna en unik luftmadrass från Kexchoklad.

Hur går tävlingen till?
Du tävlar genom att kommentera inlägget på cloetta_kexchoklad, och berätta om dina sommarplaner. Tagga även den person som du vill flyta runt med på den kexiga luftmadrassen i sommar. Lycka till!

Tävlingsvillkor
Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en luftmadrass i Kexchoklads design. För att delta i tävlingen krävs det att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande kommenterar på cloetta_kexchoklad instagram-inlägg och berättar om sina sommarplaner + taggar den person som de vill flyta runt med på Kexchoklad-luftmadrassen i sommar. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare utifrån kommentarerna på inlägger som man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 15e maj 2024 och pågår till och med den 16e juni 2024. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.