Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Polly Juleskum

4.9.2023

Polly Juleskum erbjuder chokladälskare och godisentusiaster det bästa av två världar när de tidlösa favoriterna Polly och Juleskum förenas i en helt ny spännande smakkombination.

– Med Polly Juleskum kan vi se fram emot den härliga Polly-konsistensen som vi älskar, kombinerat med den ljuvliga jordgubbssmaken från Juleskum. För att toppa det hela är Polly Juleskum täckt av ett överdrag av mörk, ljus eller vit choklad, vilket ger en extra dimension till smakupplevelsen, berättar Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta.

Polly Juleskum är ett klockrent tilltugg på julfesten, filmkvällen eller på resan. Dela godisglädjen och bjud familjen och vännerna på denna utsökta godisnyhet. Men kom ihåg, det är omöjligt att bara ta en.

Polly Juleskum är en Limited Edition som går att hitta i dagligvaruhandeln från vecka 36. Den lanseras i en 150 grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset 27,90 kronor.

Mer information
Vill du veta mer om Polly Juleskum är du välkommen att höra av dig till Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta, via mejl: sofia.nordenhem@cloetta.se.