Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Läkerol Triple Treat Mix

4.9.2023

Nyheten Triple Treat Mix från Läkerol är den perfekta mixen av fruktiga, fräscha och moderna smaker som uppskattas av de yngre. I asken, som rymmer hela 75 gram, hittar du de populära Läkerol-smakerna Lemon, Strawberry Lime och Raspberry & Licorice. Den perfekta blandningen av sött, syrligt och salt i en färgsprakande design!

Läkerol Triple Treat Mix fullkomligen exploderar i både smak och färg med sin unika blandning av tre olika Läkerol-smaker, förpackade i en stor färgglad ask som verkligen sticker ut i butikshyllorna. Produkten är en limited edition som kommer att finnas under en begränsad tid. Självklart både sockerfri och vegansk!

– När vi tog fram Läkerol Triple Treat Mix tänkte vi på hur vi kan inspirera och locka de unga köparna. Vi vet att de gillar fräscha och fruktiga smaker men också att produkterna ska se kul och inspirerande ut. Genom att kombinera några av de mest populära smakerna i Läkerol-portföljen och förpacka dem i en riktigt färgsprakande ask tror vi att ännu fler ska få upp ögonen för Läkerol, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta. Läkerol – Makes People Talk.

Läkerol Triple Treat Mix lanseras på service- och dagligvaruhandeln i vecka 7 2023. Asken rymmer 75 gram och det rekommenderade konsumentpriset är 30 kronor.

Mer information
Vill du veta mer om Läkerol Triple Treat Mix är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta, via e-mail fia.rasmusson@cloetta.se.