Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Läkerol Dents Fresh Apple med smak av grönt äpple och citronmeliss

Läkerol Dents Fresh Apple
24.7.2022

Läkerol Dents Fresh Apple är en mjuk sockerfri tuggpastill som både smakar gott och gör gott. Att ta två tuggpastiller efter måltiden är en god vana som bidrar till starka och naturligt vita tänder. Smaken av friskt grönt äpple och citronmeliss ger dessutom en fräsch och uppfriskande känsla.

Läkerol Dents är en unik produkt på marknaden som erbjuder fulländad smak, konsistens och funktion i en och samma tuggpastill. Den är dessutom både sockerfri, vegansk och innehåller xylitol, vilket till skillnad från sockerarter bidrar till att bibehålla tändernas mineralisering. Det gör att Svenska Tandläkarförbundet stöder användningen av xylitol som huvudsakligt sötningsmedel i pastiller.

– Att Läkerol Dents-familjen nu utökas med en fräsch och välsmakande nyhet känns fantastiskt roligt. Läkerol Dents finns i flera uppskattade smaker som Sweet Mint, Menthol, Strawberry, Peppermint, Rasberry Lemongrass och Sweet Mango, berättar Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Nyheten Läkerol Dents Fresh Apple går att hitta i dagligvaruhandeln från vecka 19. Den lanseras i en 36 grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset 16,90 – 22,90 kr.

Mer information:
Vill du veta mer om Läkerol Dents Fresh Apple är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta via mejl: fia.rasmusson@cloetta.se.