Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Årets nyheter från Juleskum

Juleskum
3.9.2023

Håll i dig för här kommer nyheterna som alla Juleskumsfantaster längtat efter! Varje år spekuleras det redan under sommaren om vilken som blir årets smak, och nu kan vi berätta att det är Juleskum Banana Caramel som intar godishyllorna. Dessutom får den sällskap av Chokladdoppat Juleskum som gör återkomst med ett nytt härligt recept.

– Årets Juleskumsmak består av den oemotståndliga kombinationen banan och karamell som tillsammans med Juleskums älskade konsistens ger en förtrollande smakupplevelse. Den goda smaken får helt enkelt smaklökarna att gå bananas, säger Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta.

Utöver den festliga nyheten Juleskum Banana Caramel gör även Chokladdoppat Juleskum efterlängtad återkomst till dagligvaruhandeln.

– Det är flera konsumenter som efterfrågat Chokladdoppat Juleskum och därmed är vi mycket glada över att kunna berätta att den nu kommer tillbaka med ett nytt förbättrat recept i en påse för hela familjen. Njut av fluffigt skum med smak av vanilj i tre juliga figurer; snögubbe, stjärnfall och julgran, som är doppade i härlig choklad med 51 % kakao, berättar Clara.

Juleskum Banana Caramel har förlanserats på Hemmakväll och lanseras, precis som Chokladdoppat Juleskum, i dagligvaruhandeln v.36. Juleskum Banana Caramel har en 100 grams förpackning och säljs till det rekommenderade konsumentpriset 15,90 kronor. Chokladdoppat Juleskum lanseras i en 140 grams förpackning och har det rekommenderade konsumentpriset 28,90 kronor.

Mer information
Vill du veta mer om nyheterna från Juleskum? Då är du varmt välkommen att kontakta Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta, via e-postadressen clara.salomon@cloetta.se.

Juleskum

Nyheter från Juleskum