Tävla och vinn en Kick-scooter!

Peppa någon du gillar genom att dela en bild med Kick under hashtag #sägdetmedenkick på Instagram och tagga personen. Du har chans att vinna en elscooter från Kick! Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. Du kan också delta genom att skicka in din bild till fanofmalaco@cloetta.se

Tävlingen är avslutad och vinnaren är @beatrice_ander! Stort grattis!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken Kick elscooter till ett värde av 7 998 kr. En (1) stycken vinnare utses. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild med Kick på Instagram och använder hashtagen #sägdetmedenkick för att peppa en vän. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. Bidraget kan också skickas in till mailadressen fanofmalaco@cloetta.se. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 1 augusti 2019 och pågår till den 1 november 2019. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram eller epost. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.