Vinn en Stand Up Paddleboard (SUP) med Kexchoklad

Tävla och vinn en SUP från Kexchoklad genom att gilla vårt inlägg på Instagram/Facebook. Berätta i kommentarerna vem du skulle vilja paddla med och varför. Du har chans att vinna en Kexchoklad SUP, värde 4900 kr! Lycka till! Vinnaren är Christin Grimstrand, stort grattis!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken SUP till ett värde av 4900 kr styck. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande gillar Kexchoklad SUP-inlägget på Facebook eller Instagram och berättar vem hen skulle vilja paddla med och varför. Svaret ska publiceras på Facebook eller Instagram. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 16 maj 2022 och pågår till och med den 26 juni 2022. Fullständig publicering måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnaren kommer att bli kontaktade via Instagram eller Facebook. Om en vinnare inte svarar inom 7 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram/Facebook.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.