Tävla och vinn Kexigt padelkit!

Tävla om kexiga padelprodukter! Vinsten består av ett Kexchokladbrandat padelfodral, en padelväska samt ett svettband för dina aktiva stunder! Padelväskan och padelfodralet är gjort av R-PET material, det vill säga materialet kommer från återvunna PET-flaskor. Padelväskan har plats för både racket och träningskläder. Både väska och fodral är fodrade i rött tyg, har bra kvalitet på spännen och dragkedjor och är riktigt kexiga för dina padelstunder!

Lägg upp en bild på Instagram när du är aktiv med Kexchoklad och tagga #Kexchokladpadel. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. Tävlingen gäller t.o.m 23/5 2021.

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till @johannabrekke!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är ett stycken kit  med väska, fodral och svettband till ett värde av 750 kr. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. 

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sig när den är aktiv med Kexchoklad och taggar med hashtagen #Kexchokladpadel. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 5 april 2021 och pågår till den 23 Maj 2021. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.