Tävla och vinn takbox med Kexchoklad

Tävla och vinn en takbox från Kexchoklad genom att dela en bild när du är aktiv med Kexchoklad på Instagram under hashtagen #kexchokladtakbox. Du har chans att vinna en takbox, värde 4500 kr! Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. Tävlingen gäller t.o.m 7/11 2021. Lycka till!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till @saaraahaaglund som vann!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) stycken takbox till ett värde av 4500 kr styck. Kexchoklad ingår ej i takboxen. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild när hen är aktiv med Kexchoklad på Instagram under hashtagen #kexchokladtakbox. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser en (1) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 20 september 2021 och pågår till och med den 7 november 2021. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.