Tävla och vinn en lådcykel!

Dela en bild på Kexchoklad med hashtag #Cyklamedkexchoklad på Instagram och tagga den person som du vill skjutsa i sommar. Du har chans att vinna en av fem lådcyklar! Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. Du kan också delta genom att skicka in din bild till fanofkexchoklad@cloetta.se

Vinnare

Nu är tävlingen avslutad och vi säger stort grattis till @_immagic_, @chejeanette, @eliascarlsoon, @fina_froken, @sandra.mahdi och @timohlson! Vi tackar för alla fantastiska bidrag som har kommit in under kampanjen. Det var faktiskt så många bra bidrag att vi valde att utse sex vinnare istället för fem.

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är fem (5) stycken Kexchoklad lådcyklar till ett värde av 12 995 kr styck. Fem (5) stycken vinnare vinner varsin lådcykel. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på Kexchoklad och taggar den person man skulle vilja skjutsa i sommar på sitt Instagramkonto och använder hashtagen #Cyklamedkexchoklad. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. Bidraget kan också skickas in till mailadressen fanofkexchoklad@cloetta.se. En jury på Cloetta Sverige AB utser fem (5) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 26 mars 2018 och pågår till den 30 maj 2018. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs löpande. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram eller epost. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram. Alla uppgifter lagras och hanteras enligt PUL och Cloetta Sverige AB har ej tillgång till Instagramanvändarens privata information. Kontaktuppgifterna kommer aldrig att lämnas ut till tredje part.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.