Vinn lådcykel från Kexchoklad!

Tävla om en av fyra lådcyklar från Kexchoklad. Lägg upp en bild på dig med Kexchoklad på Instagram och tagga den du vill skjutsa i sommar under hashtagen #CyklamedKexchoklad. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg.

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till @mackeboiyy, @drickardlundberg, @lindanilsso och @fannyfanta_!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är fyra (4) stycken Kexchoklad lådcyklar till ett värde av 15 000 kr styck. Fyra (4) stycken vinnare vinner varsin lådcykel. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. 

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sig tillsammans med Kexchoklad och taggar den person man vill skjutsa i sommar under hashtagen #CyklamedKexchoklad. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser fyra (4) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 13 april 2020 och pågår till den 5 juni 2020. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.