Trainee hos Cloetta i Malmö

Traineeprogrammet hos Cloetta är den perfekta övergången mellan teori och praktik för dig som nyligen tagit en akademisk examen. Här finns en unik chans att lära känna Cloetta, våra fantastiska varumärken och våra medarbetare, samtidigt som du får ett helhetsperspektiv av företagets business.

Under din traineeperiod får du möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling genom coaching och mentorskap. Eftersom vi på Cloetta tror att människor utvecklas och växer genom praktisk erfarenhet och ansvar, får du redan som trainee ansvara för egna arbetsuppgifter och driva projekt.

Målsättningen med vårt traineeprogram är att rekrytera personer som har potential för att fylla framtida nyckelpositioner inom företaget och som vill fortsätta att växa tillsammans med Cloetta. Vi tar in traineer när vi ser att det finns behov inom organisationen och du finner då tjänsten utannonserad under Lediga tjänster på Cloetta-koncernens hemsida

Från trainee till en spännande karriär inom Cloetta

  • — “Det finns en enorm kompetens hos Cloetta, samtidigt som man är öppen för förändringar och nya idéer. ”

    Niklas, Key Account Manager/Category Manager E-commerce

  • — “Cloetta är en organisation där du får möjlighet att påverka och där varje medarbetares insats gör skillnad. ”

    Daniel, Pick & Mix Manager i Malmö

  • — “De olika projekten gav en inblick i verksamheten och goda möjligheter att lära av mer erfarna kollegor, vilket känts utvecklande och roligt. ”

    Sofia, Category Manager i Malmö