Jobba hos oss

Att jobba på Cloetta innebär att vara delaktig i företagets utveckling och ambition att vara nummer 1 på den svenska konfektyrmarknaden. Vår kultur präglas av gemenskap och stolthet för våra fantastiska varumärken. Att arbeta med snabbrörliga konsumtionsvaror innebär att det händer mycket hela tiden. Marknaden blir alltmer internationell och konsumenterna mer och mer intresserade av vad de äter, samtidigt som innovationstakten är hög i vår spännande bransch.

“Mitt Cloetta” – Medarbetare berättar

  • — “Här på Cloetta är det högt i tak och det finns möjlighet att ställa frågor såväl till kollegor som direkt till vår ledningsgrupp ”

    Emmy, Key Account Manager i Malmö

  • — “Det allra bästa med att jobba på Cloetta är alla människor som arbetar här ”

    Henrik, avdelningschef i Ljungsbro

Kompetensutveckling

Att arbeta i en föränderlig värld skapar goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi tror att man lär sig mycket av utmaningarna i det dagliga arbetet, och att det är bra att prova på olika arbetsuppgifter. En hög kompetens hos medarbetarna är ett av våra främsta konkurrensmedel.

Cloettas värderingar

Våra fyra vårderingar - Focus, Teamplay, Passion och Pride - är i högsta grad närvarande i vår vardag. Läs mer om Cloettas värderingar.

Praktik och examensarbete

Cloetta har ett samarbete med olika universitet, högskolor och yrkeshögskolor i Sverige, och i första hand är det från dessa skolor vi tar in praktikanter och studenter som gör sitt examensarbete.

När vi har möjlighet att ta emot praktikanter eller exjobbare från övriga skolor så annonseras detta under rubriken VacanciesCloetta-koncernens karriärsida.

 

Cloettas värderingar

  • — “FOCUS: Vi prioriterar det som är relevant och bäst för våra konsumenter och för Cloetta. Vi håller det enkelt med tydliga mål och ett åtagande att leverera det vi lovar. ”

  • — “TEAMPLAY: Som ”One Cloetta” arbetar vi tillsammans och tar ömsesidigt ägandeskap för att nå våra gemensamma mål. Vi gör varandra bättre, grundat på tillit och respekt. ”

  • — “PASSION: Vi vågar drömma stort, har kul och ser utmaningar som möjligheter. Med positiv energi lär, förbättras och lyckas vi – allt för att säkra den bästa konsumentupplevelsen. ”

  • — “PRIDE: Vi visar att vi är stolta över den sanna glädje vi tillför i våra konsumenters liv. Vi är stolta över vår egen insats, uppmärksammar andras goda arbete och firar framgång. ”