Jobba hos oss

Att jobba på Cloetta innebär att vara delaktig i företagets utveckling och ambition att vara nummer 1 på den svenska konfektyrmarknaden. Vår kultur präglas av gemenskap och stolthet för våra fantastiska varumärken. Att arbeta med snabbrörliga konsumtionsvaror innebär att det händer mycket hela tiden. Marknaden blir alltmer internationell och konsumenterna mer och mer intresserade av vad de äter, samtidigt som innovationstakten är hög i vår spännande bransch.

Kompetensutveckling

Att arbeta i en föränderlig värld skapar goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi tror att man lär sig mycket av utmaningarna i det dagliga arbetet, och att det är bra att prova på olika arbetsuppgifter. En hög kompetens hos medarbetarna är ett av våra främsta konkurrensmedel.

Cloettas värderingar

Våra fyra vårderingar - Focus, Teamplay, Passion och Pride - är i högsta grad närvarande i vår vardag. Läs mer om Cloettas värderingar.

Praktik och examensarbete

Cloetta har ett samarbete med olika universitet, högskolor och yrkeshögskolor i Sverige, och i första hand är det från dessa skolor vi tar in praktikanter och studenter som gör sitt examensarbete.

När vi har möjlighet att ta emot praktikanter eller exjobbare från övriga skolor så annonseras detta under rubriken VacanciesCloetta-koncernens karriärsida.