Cloettas butiker i Ljungsbro och Linköping

Välkommen att besöka Cloettas egna butiker som finns i Ljungsbro och Gamla Linköping – båda populära och trevliga utflyktsmål!

Passa på att handla andrasortering och prima konfektyr till reducerade priser (sortiment och tillgång kan variera).

Följ Cloettas butiker i Ljungsbro och Linköping på Facebook genom att trycka här och på Instagram genom att trycka här.

Cloettas butik i Ljungsbro

Välkommen till vår butik i Ljungsbro, strax utanför Linköping. Här hittar du ett fullt sortiment av Cloettas alla goda och folkkära produkter. Butiken ligger i anslutning till Cloettas fabrik i Ljungsbro som byggdes 1901 av bröderna Cloetta.

Vid större sällskap, exempelvis bussresor, vänligen kontakta butiken i förväg på telefonnummer 013-285 375. Vår mailadress är butiken@cloetta.se.

Besöksadressen är Hjalmar Svenfelts väg i Ljungsbro.

Öppettider

Vi har öppet vardagar kl 10-18 och lördagar kl 10-15. Under vecka 28-32 har vi även öppet kl 10-15 på söndagar. Helgdagar och helgaftnar är butiken stängd, med undantag för Trettondagsafton, Påskafton, Valborgsmässoafton och Alla Helgons dag då vi har öppet som vanligt. Förändringar i öppettiderna kan förekomma. 

Åtgärder covid-19

För att minska risken för kö och trängsel, har vi ökat bemanningen i kassorna och har även en dörrvakt på plats. Det finns plexiglas vid kassorna samt dekaler på golv, fönster och väggar som påminner om att hålla avstånd. Vi exponerar produkterna luftigare, och det finns flera automatiska handspritsterminaler i butiken. Välkommen in!

Restaurang Tre Bröder
Ovanför butiken finns restaurangen Tre Bröder där det serveras lunch och fika. Vid större sällskap, exempelvis bussresor, vänligen kontakta restaurangen i förväg på telefonnummer 013-285 195.

Cloettas butik i Gamla Linköping

Välkommen till vår unika och 50-talsinspirerade snabbköpsbutik i Gamla Linköping. Här hittar du ett fullt sortiment av Cloettas alla goda och folkkära produkter.

Här får du uppleva nostalgi och njuta av en skön och annorlunda atmosfär medan du shoppar.

Besöksadressen är Tunnbindaregatan 1 i Linköping. Telefonnumret till butiken är 013-285 372. Vår mailadress är chokladboden@cloetta.se.

Öppettider

Vi har öppet vardagar kl 10-17 samt lördagar och söndagar kl 11-16. Under vecka 26-33 har vi öppet kl 11-17 på lördagar och söndagar. Helgdagar och helgaftnar har vi öppet kl 11-16, förutom Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Nyårsafton och Nyårsdagen, då butiken är stängd. 

Åtgärder covid-19

För att fortsatt minska risken för spridning av smittsamma sjukdomar, har vi ökat bemanningen så att vi kan agera som dörrvakt när det behövs. Det finns fortsatt plexiglas vid kassan samt information i butiken som påminner om att hålla avstånd. Det finns flera automatiska handspritsterminaler i butiken.

Vi erbjuder också möjlighet att beställa via telefon och sedan hämta och betala varorna vid entrén (kontant betalning eller Swish). Välkommen in!