By Cloetta Malmö

By Cloetta Malmö är Cloettas första konceptbutik, belägen i anslutning till Cloettas kontor i centrala Malmö. I den här butiken vill vi ge alla godisälskare en godisupplevelse utöver det vanliga! Här hittar du Cloettas ordinarie sortiment av förpackade produkter och lösviktsgodis, men också unika presentlösningar och förpackningar som inte går att köpa någon annanstans.

Du får också möjlighet att lära känna Cloetta som företag och historien bakom våra varumärken och produkter. Kanske vill du få inspiration till ett barnkalas, prova en Cloettaprodukt från en annan marknad eller smaka på en nyhetslansering innan alla andra? 

I butiken är det alltid något kul på gång. På temat ”by Cloetta” uppmärksammar vi olika säsonger och tillfällen där du kan njuta av våra produkter. 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden och allt som händer i butiken.

Direktförsäljning av presentförpackningar till företag – B2B
Vill du som företagare säga tack eller visa uppskattning till dina kunder och medarbetare? Då är du välkommen till By Cloettas B2B-butik där du kan beställa presentboxar, bjudboxar eller varför inte en megaförpackning med några av Cloettas mest älskade produkter! Mer information hittar du på bycloetta.se.

Åtgärder covid-19
För att minska risken för smittspridning, har vi ökat bemanningen i butiken. Det finns plexiglas vid kassan samt dekaler på golv, fönster och väggar som påminner om att hålla avstånd. Vi exponerar produkterna luftigare, och det finns flera automatiska handspritsterminaler i butiken. Vi erbjuder också möjlighet att beställa via mail (bycloettamalmo@cloetta.se) och sedan hämta varorna vid entrén (betalning via Swish).

Vår adress är Södra Förstadsgatan 34 i Malmö.Telefonnumret till butiken är 040-32 41 15 och vår mailadress är bycloettamalmo@cloetta.se. Välkommen!

Öppettider

Måndag-fredag kl 10-18
Lördag kl 11-16
Söndag stängt