Baka med Polly

Dela en bild på ditt mumsigaste Polly-bakverk under #bakamedpolly på Instagram. Du har chans att vinna en av tio köksmaskiner från BOSCH MUM5 CreationLine! Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. Du kan också delta genom att skicka in din bild till bakamedpolly@cloetta.se

Hitta mumsiga Polly-recept på fixasjalv.se!

Uppdatering: nu är tävlingen avgjord och vi säger stort grattis till vinnarna! De är Katarina Widell, Anna Gillmore, Ellinor Apelqvist, Zarah Fransson, Catarina Lindgren, Ellen Jansson, Johanna Lingefors, Markus Thorén, Kristin Waara och Helena Stolt Olsson.

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är tio (10) stycken köksmaskiner Bosch MUM5 CreationLine till ett värde av 3 899 kr styck. Tio (10) stycken vinnare vinner varsin köksmaskin. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sitt ”mumsigaste” bakverk som innehåller Polly från Cloetta på sitt Instagramkonto och använder hashtagen #bakamedpolly. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. Bidraget kan också skickas in till mailadressen bakamedpolly@cloetta.se. En jury på Cloetta Sverige AB utser tio (10) vinnare utifrån de bilder man finner mest lämpliga. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 11 september 2017 och pågår till den 22 oktober 2017. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram eller mail. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram. Alla uppgifter lagras och hanteras enligt PUL och Cloetta Sverige AB har ej tillgång till Instagramanvändarens privata information. Genom att delta i kampanjen godkänner användaren att kontaktuppgifterna kan användas av Cloetta Sverige AB för att bli kontaktad i marknadsföringssyfte. Kontaktuppgifterna kommer aldrig att lämnas ut till tredje part.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.