Baka med Polly!

Gillar du att baka? Dela en bild på ditt mumsigaste bakverk innehållande valfri Polly under #bakamedpolly på Instagram så har du chans att vinna en köksmaskin från BOSCH MUM5 CreationLine!

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är en (1) styck köksmaskin Bosch MUM5 CreationLine till ett värde av 3 899 kr. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser.

Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sitt ”mumsigaste” bakverk som innehåller valfri variant av Polly från Cloetta på sitt Instagramkonto och använder hashtagen #bakamedpolly. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. En jury på Cloetta Sverige AB utser en vinnare utifrån de bilder man finner mest lämpliga. Juryns beslut går ej att överklaga.

Kampanjen börjar den 2 april 2020 och pågår till den 30 april 2020. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Vinnaren kommer att bli kontaktad via Instagram. Om vinnaren inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram.

Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.